020 520 51 00

Inloopspreekuur

Wekelijkse inloopspreekuur bij onze advocaten

U weet niet of een advocaat iets voor u kan betekenen? Of u heeft hulp nodig, maar beschikt niet over de juiste middelen? Loop dan eens binnen tijdens ons gratis inloopspreekuur om een advocaat te spreken. Het inloopspreekuur vindt wekelijks plaats op donderdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur.

Altijd een gespecialiseerde advocaat

Het familierecht of ondernemingsrecht, arbeidsrecht of ambtenarenrecht. In deze en vele andere gevallen kunt u voor een deskundige en ervaren advocaat terecht bij Spuistraat 10 Advocaten in Amsterdam. Hier treft u veel advocaten met gedegen kennis van diverse rechtsgebieden én bieden we u de mogelijkheid tot een gratis gesprek met een advocaat tijdens het wekelijkse inloopspreekuur. U kunt onze advocaat al uw vragen over recht- en rechtsbijstand stellen en onze professionele medewerkers zetten de mogelijkheden uiteen. Wanneer wordt overgaan tot een verdere samenwerking zien we u graag een keer terug aan de Spuistraat 10 in Amsterdam!

Komt het inloopspreekuur niet uit, maar wilt u wel een advocaat spreken? Neem dan contact op met de centrale administratie (020 – 520 5100) of met een advocaat naar keuze. U vindt onze advocaten op de website.

Neem nu contact op

Onze advocaten: