Over

Fatih Oksuz

Fatih Oksuz is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht (letselschade), consumentenrecht en arbeidsrecht. Hij heeft jarenlang gewerkt voor verschillende MKB-kantoren. Het is voor Fatih Oksuz een overduidelijke keuze geweest om slachtoffers van verkeers- en bedrijfsongevallen bij te staan. Een verzekeraar beschikt over meer kennis en ervaring om de eigen belangen te beschermen, terwijl slachtoffers er alleen voor staan. Door zijn doorzettingsvermogen en rechtvaardigheidsgevoel spant Fatih Oksuz zich altijd in om het maximale resultaat voor zijn cliënten te behalen.

Als Fatih Oksuz in iets vastbijt, laat hij niet los. Hij staat erom bekend dat hij zijn dossiers tot in de kleinste details voorbereidt en dat hij een doortastende aanpak heeft. Daarnaast beschikt Fatih Oksuz over een goed analytisch vermogen, waardoor hij snel tot de kern van een zaak komt. De cliënt staat te allen tijde centraal in het gehele proces. Het is voor Fatih Oksuz van groot belang om cliënten weer toekomstperspectief te bieden.

Wat Fatih Oksuz voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via f.oksuz@spuistraat10.nl.

Veroordeelde Coronarellen krijgt zware straf

verdacht van openlijke geweldpleging krijgt gevangenisstraf

Lees het hele artikel

Goed nieuws voor de zwart-werkers!

Bromfietskoerier loopt zwaar letsel op door een verkeersongeval

Lees het hele artikel
aangifteplicht

Aangifteplicht militaire commandant?

Het gerucht gaat dat militaire commandanten verplicht zijn aangifte tedoen als ze op de hoogte komen van strafbare feiten van hun mannen. Lees hier waarom dat niet klopt

Lees het hele artikel
voorbeeld defensiepas

Militair in privétijd? Laat je defensiepas thuis!

Tijdens de initiële opleiding wordt soms verteld dat het verstandig is je defpas altijd op de man te hebben. Maar niets is minder waar. Het zorgt alleen maar voor problemen.

Lees het hele artikel

Defensie drugsbeleid: Militairen preventief testen

We geven jongens en meisjes in missiegebieden de grootste verantwoordelijkheid die er is: beschikken over leven en dood. Waarom zouden ze dan niet in staat zijn om verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van drugsgebruik?

Lees het hele artikel

Buitenlandse trucker die werkzaamheden vooral in Nederland uitvoert heeft recht op Nederlands loon

Transportbedrijven konden Nederlandse arbeidsvoorwaarden omzeilen door ze in dienst te nemen bij een zusterbedrijf in een land met lagere lonen maar dit kan dus niet meer.

Lees het hele artikel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen via SER IMVO convenanten

De Nederlandse overheid, vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties, consumenten en maatschappelijke organisaties verwachten dat bedrijven zakendoen met respect voor mensenrechten en milieu.

Lees het hele artikel

Aanranding door vrouwen van minderjarige pizzakoerier

In de middag van 2 mei 2020 worden twee pizza´s besteld. De mannelijke, minderjarige bezorger belt aan op het bezorgadres. Een vrouw doet open. De bezorger brengt de bestelling naar binnen, waar een andere vrouw aanwezig is.

Lees het hele artikel

Strafbeschikking

Een strafbeschikking is een straf van het Openbaar Ministerie. Dit betekent dat de zaak niet voor de rechter komt. Als u de strafbeschikking accepteert is de zaak daarmee dus afgedaan.

Lees het hele artikel