Lees meer over

Mr. Chung

Strafrecht, bestuursrecht en het consumentenrecht – dat zijn de specialisaties van mr. W.M. Chung. Ook staat hij vaak Chinese ondernemers en particulieren bij. Hij is sinds 2006 verbonden aan Spuistraat 10 Advocaten en in februari 2008 werd hij beëdigd als advocaat.

Strafzaken die hij behandelt variëren van dagvaardingen bij de politierechter, de kantonrechter en de meervoudige kamer. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals diefstal, oplichting, mishandeling, zedendelicten en drugs gerelateerde zaken.

Mr Chung staat ook cliënten bij in verband met verkeerszaken zoals rijden onder invloed en een ingetrokken en/of inbeslaggenomen rijbewijs door de politie of CBR.

Ook behandelt hij zaken met betrekking tot boetes van het CJIB (Centraal Justicieel Incassobureau) en de voedsel en warenautoriteit.

Mr. Chung staat ook bedrijven bij die op last van de gemeente gesloten moeten worden.

In het consumentenrecht houdt hij zich onder andere bezig met onterechte facturen, betwiste overeenkomsten en geschillen met bijvoorbeeld energie en verzekeringsmaatschappijen.

Mr. Chung staat ook clienten bij met betrekking tot MVV aanvragen.

W.M.Chung is lid van de Jonge Balie Nederland en spreekt ook Chinees.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Strafrecht

Bent u als verdachte aangemerkt door politie of OM? Het strafrecht is van toepassing wanneer de overheid gebruik maakt van haar bevoegdheden om de dader van een strafbaar feit op te sporen, te straffen en om de negatieve gevolgen van het strafbaar feit zoveel mogelijk te op te lossen.

Ik heb hulp nodig

Consumentenrecht

Heeft u een probleem na het kopen van een computer, het inhuren van een huisschilder of een hondenuitlaatservice, de inschrijving voor een opleiding of het lenen van een boek, het afsluiten van een verzekering, de levering van een snelle internetverbinding of het boeken van een reis?

Ik heb hulp nodig

Letselschade

U bent aangereden of bij een overval gewond geraakt? U denkt dat een arts een ernstige fout heeft gemaakt?

Ik heb hulp nodig

Vreemdelingenrecht

Hebt u een verblijfsdocument nodig zoals een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv), een verblijfsvergunning of een tewerkstellingsvergunning of werd een aangevraagd verblijfsdocument geweigerd door de overheid?

Ik heb hulp nodig

Personen- en familierecht

Het familierecht is een breed rechtsgebied en houdt zich bezig met afstamming, huwelijk, echtscheiding, naamgeving en bescherming van hen die niet (helemaal) voor zichzelf kunnen zorgen.

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Martijn Zwennes, een levenslang betrokken advocaat

    Mijn naam is Martijn Zwennes, geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels alweer 62 jaar oud, waarvan 34 jaar advocaat. Eigenlijk ben ik per ongeluk advocaat geworden. Het plan was om in Groningen Bedrijfskunde te gaan studeren. Maar het leven kwam er tussen: ik was actief binnen de Amsterdamse

Lees het hele artikel

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.