IVM Code Rood zijn wij vandaag 18 februari vanaf 13:00 dicht

Over

Anne-Marie Bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester is sinds februari 2022 aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten. Anne-Marie richt zich op zaken die betrekking hebben op het familie- en erfrecht. Daarnaast is Anne-Marie sinds 2010 als mediator verbonden aan de vFAS en is zij geregistreerd bij het mediationbureau van de rechtbank Amsterdam.

Anne-Marie heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is in 2005 beëdigd als advocaat. Zij heeft gedurende haar jaren als advocaat zowel in commerciële als sociale praktijken gewerkt in Amsterdam, Rotterdam en Almere.

Anne-Marie heeft enige tijd in Venezuela en in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt. Onder andere hierdoor beheerst zij zowel de Engelse als de Spaanse taal.

Wat Anne-Marie voor u kan betekenen, kan zij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met haar opneemt via a.bouwmeester@spuistraat10.nl.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Personen- en familierecht

Het familierecht is een breed rechtsgebied en houdt zich bezig met afstamming, huwelijk, echtscheiding, naamgeving en bescherming van hen die niet (helemaal) voor zichzelf kunnen zorgen.

Ik heb hulp nodig

Erfrecht

Wanneer iemand binnen uw familie overlijdt krijgt u met erfrecht te maken. Het erfrecht regelt de overgang van de bezittingen en schulden van de erflater op de erfgenamen. Is er een testament opgemaakt?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Een goed voornemen voor 2023: eerlijker zijn! 

        Verdeling bij scheiding: Wat staat er in de wet?  In art. 3:194 lid 2 BW staat: ‘Een deelgenoot die opzettelijk tot de gemeenschap behorende goederen verzwijgt, zoek maakt of verborgen houdt, verbeurt zijn aandeel in die goederen aan de andere deelgenoten.’ Aangezien deelgenoten – mede-eigenaren –

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.