Over

Anne-Marie Bouwmeester

Anne-Marie Bouwmeester is sinds februari 2022 aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten. Anne-Marie richt zich op zaken die betrekking hebben op het familie- en erfrecht. Daarnaast is Anne-Marie sinds 2010 als mediator verbonden aan de vFAS en is zij geregistreerd bij het mediationbureau van de rechtbank Amsterdam.

Anne-Marie heeft Rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en is in 2005 beëdigd als advocaat. Zij heeft gedurende haar jaren als advocaat zowel in commerciële als sociale praktijken gewerkt in Amsterdam, Rotterdam en Almere.

Anne-Marie heeft enige tijd in Venezuela en in Nieuw-Zeeland gewoond en gewerkt. Onder andere hierdoor beheerst zij zowel de Engelse als de Spaanse taal.

Wat Anne-Marie voor u kan betekenen, kan zij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met haar opneemt via a.bouwmeester@spuistraat10.nl.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Personen- en familierecht

Het familierecht is een breed rechtsgebied en houdt zich bezig met afstamming, huwelijk, echtscheiding, naamgeving en bescherming van hen die niet (helemaal) voor zichzelf kunnen zorgen.

Ik heb hulp nodig

Erfrecht

Wanneer iemand binnen uw familie overlijdt krijgt u met erfrecht te maken. Het erfrecht regelt de overgang van de bezittingen en schulden van de erflater op de erfgenamen. Is er een testament opgemaakt?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Reinout Sterk – van militair tot advocaat

      Mijn naam is Reinout Sterk, ik werk als strafrechtadvocaat bij Spuistraat 10 advocaten. Naast strafrecht doe ik ook militair recht en omgevingsrecht. Advocaat worden was niet mijn droom. Ik dacht altijd dat advocaten of geldwolven met een (te) groot ego waren, of geitenwollensokken. Ik wilde eigenlijk professioneel

Lees het hele artikel
Kofiehuis Amsterdam

Een leven zonder formeel te bestaan

      Dit brengt ons bij het levensverhaal van Olaf Bausen, oud cliënt van Reinout Sterk. Olaf is een Duitse botenbouwer, die rond 1990 naar Amsterdam kwam om jachten te bouwen. Het bedrijf waar hij werkte ging helaas failliet, ongeveer rond dezelfde tijd dat zijn moeder overleed. Olaf begon

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.