IVM Code Rood zijn wij vandaag 18 februari vanaf 13:00 dicht

Over

Ali Harmanci

Ali Harmanci is sinds 2020 verbonden aan Spuistraat 10 Advocaten. Daarvoor heeft hij jarenlang als jurist bij de overheid gewerkt, waaronder bijvoorbeeld de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND).

 

Ali heeft zich onder andere toegelegd op het vreemdelingenrecht en begeleidt vreemdelingen bij de aanvraag, niet-verlenging of intrekking van een verblijfsvergunning. Als ex-handhavingsjurist bij de IND voelt hij precies aan waar het in een zaak bij de IND om draait. Op basis daarvan kan hij u als geen ander adviseren. Hij kan u ook bijstaan wanneer het gaat om het Nederlanderschap.

 

Het werkterrein van Ali Harmanci bestaat verder uit het arbeidsrecht. U kunt daarbij denken aan geschillen met loonvorderingen, ontslag, arbeidsongeschiktheid en re-integratie. Ook is de praktijk van Ali gericht op het sociaal zekerheidsrecht en neemt hij het op tegen het UWV, de SVB of de gemeente. Hij kan u bijstaan indien u een probleem heeft met een uitkering (WW, ZW, WIA, Wajong, Participatie), een persoonsgebonden budget of bijvoorbeeld een vergunning.

 

Tot slot bestaat de praktijk van Ali Harmanci uit het beoordelen van contracten en het behandelen van geschillen in het kader van een verbintenis/overeenkomst, zoals geschillen met verhuurders, maar ook geschillen met verzekeringen en incassobureaus.

 

Ali zegt graag waar het op staat en kijkt naar welke belangen spelen in een zaak.

 

Ali staat als specialist arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en vreemdelingenrecht ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en is lid van de werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Huur- woon en bouwrecht

Hebt u problemen over het huren van een woning of bedrijfsruimte, de huurprijs of het toewijzen van een huurwoning?

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Vreemdelingenrecht

Hebt u een verblijfsdocument nodig zoals een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv), een verblijfsvergunning of een tewerkstellingsvergunning of werd een aangevraagd verblijfsdocument geweigerd door de overheid?

Ik heb hulp nodig

Consumentenrecht

Heeft u een probleem na het kopen van een computer, het inhuren van een huisschilder of een hondenuitlaatservice, de inschrijving voor een opleiding of het lenen van een boek, het afsluiten van een verzekering, de levering van een snelle internetverbinding of het boeken van een reis?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Een goed voornemen voor 2023: eerlijker zijn! 

        Verdeling bij scheiding: Wat staat er in de wet?  In art. 3:194 lid 2 BW staat: ‘Een deelgenoot die opzettelijk tot de gemeenschap behorende goederen verzwijgt, zoek maakt of verborgen houdt, verbeurt zijn aandeel in die goederen aan de andere deelgenoten.’ Aangezien deelgenoten – mede-eigenaren –

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.