Over

Yucel Kaya

Yucel Kaya is een ervaren letselschade advocaat aangesloten bij het kantoor van Spuistraat 10 te Amsterdam en is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Hij helpt mensen door heel Nederland heen met schadeclaims en bijbehorend juridisch advies bij onder andere werknemerscompensatie, verkeersongelukken compensatie, letsel bij kinderen en andere schades aan persoon en lijf.

Na het behalen van de Bachelor Rechtsgeleerdheid, deed Yucel ervaring op bij meerdere MKB kantoren, alwaar hij meerdere jaren slachtoffers van ongevallen bijstond en voorts op het gebied van arbeids-, huur-, sociale zekerheids-, bestuurs- en fiscaal recht advies gaf, voordat hij vanaf 2018 voornamelijk de focus op aansprakelijkheids- en fiscaal recht legde. Na het behalen van zijn Masters, heeft Yucel ervoor gekozen om de advocatuur in te stappen.

“Ik geniet ervan om met onze cliënten samen te werken en het grote plaatje uit te leggen hoe een claim het beste kan lopen, zodat ze er vertrouwen in hebben dat ik mijn best doe om een optimaal resultaat snel te realiseren,” zegt Yucel.

Yucel begrijpt dat herstel van letsel vaak om meer gaat dan compensatie en zorgt ervoor dat zijn cliënten alle steun krijgen die ze nodig hebben van het kantoor, van medische professionals en van hun verzekeraars. Yucel’s uitgebreide kennis van het Nederlandse aansprakelijkheidsrecht betekent dat hij in staat is om ervoor te zorgen dat zijn cliënten zo snel mogelijk de volledige vergoeding krijgen. Hij is een zeer ervaren procesadvocaat en een effectieve onderhandelaar die in staat is om voor elke individuele cliënt de beste weg naar actie in te schatten en te volgen.

Ik vind het erg lonend om te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en door te zetten om ervoor te zorgen dat mensen de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Wat Yucel voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via y.kaya@spuistraat10.nl.

Mandelige fundering

Mandelige fundering

In deze blog legt advocaat Martijn Zwennes het een en ander uit over mandeligheid, en andere juridische problemen die kunnen komen kijken bij de fundering van Amsterdamse huizen.

Lees het hele artikel
belediging

Belediging

In deze blog vertelt advocaat R.J. Sterk wanneer belediging strafbaar is en wanneer niet

Lees het hele artikel

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Zwarte inkomsten bij letselschade

    In de gevallen waarbij iemand (maar) één baan heeft, en in loondienst is, is vrij makkelijk uit te rekenen wat het verlies arbeidsvermogen is. Als het slachtoffer als zelfstandige in opdracht werkzaamheden verricht, dus niet in loondienst is, dan is het vaak al veel moeilijker. Maar als iemand

Lees het hele artikel
militair strafrecht

Militair Strafrecht: Sepot voor van mishandeling verdachte mariniers

De zaken van twee mariniers die verdacht werden van mishandeling, zijn na tussenkomst van de militaire advocaat geseponeerd.

Lees het hele artikel

Boete koopovereenkomst woning

Bij het kopen van een woning kan een boete aan u worden opgelegd. In deze blog legt mr. Ali Harmanci uit waar u op moet letten.

Lees het hele artikel

Aansprakelijkheid bij schade aan goederen tijdens internationaal transport

Het CMR-verdrag Veel regels over internationaal transport zijn geregeld in het CMR-verdrag. Deze regels gelden voor alle lidstaten van de Verenigde Naties (VN). Alle Europese landen zijn lid van de VN, en dus van het CMR-verdrag. Ook veel Aziatische landen zijn aangesloten. CMR staat voor ‘Convention relative au Contrat de

Lees het hele artikel

Een dag uit het leven van een sociaal advocaat

Hoe een dag uit het leven van een sociaal advocaat er uitziet

Lees het hele artikel