Over

Yucel Kaya

Yucel Kaya is een ervaren letselschade advocaat aangesloten bij het kantoor van Spuistraat 10 te Amsterdam en is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Hij helpt mensen door heel Nederland heen met schadeclaims en bijbehorend juridisch advies bij onder andere werknemerscompensatie, verkeersongelukken compensatie, letsel bij kinderen en andere schades aan persoon en lijf.

Na het behalen van de Bachelor Rechtsgeleerdheid, deed Yucel ervaring op bij meerdere MKB kantoren, alwaar hij meerdere jaren slachtoffers van ongevallen bijstond en voorts op het gebied van arbeids-, huur-, sociale zekerheids-, bestuurs- en fiscaal recht advies gaf, voordat hij vanaf 2018 voornamelijk de focus op aansprakelijkheids- en fiscaal recht legde. Na het behalen van zijn Masters, heeft Yucel ervoor gekozen om de advocatuur in te stappen.

“Ik geniet ervan om met onze cliënten samen te werken en het grote plaatje uit te leggen hoe een claim het beste kan lopen, zodat ze er vertrouwen in hebben dat ik mijn best doe om een optimaal resultaat snel te realiseren,” zegt Yucel.

Yucel begrijpt dat herstel van letsel vaak om meer gaat dan compensatie en zorgt ervoor dat zijn cliënten alle steun krijgen die ze nodig hebben van het kantoor, van medische professionals en van hun verzekeraars. Yucel’s uitgebreide kennis van het Nederlandse aansprakelijkheidsrecht betekent dat hij in staat is om ervoor te zorgen dat zijn cliënten zo snel mogelijk de volledige vergoeding krijgen. Hij is een zeer ervaren procesadvocaat en een effectieve onderhandelaar die in staat is om voor elke individuele cliënt de beste weg naar actie in te schatten en te volgen.

Ik vind het erg lonend om te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en door te zetten om ervoor te zorgen dat mensen de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Hij heeft met goed gevolg de postacademische LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond.

Wat Yucel voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via y.kaya@spuistraat10.nl.

Reinout Sterk – van militair tot advocaat

      Mijn naam is Reinout Sterk, ik werk als strafrechtadvocaat bij Spuistraat 10 advocaten. Naast strafrecht doe ik ook militair recht en omgevingsrecht. Advocaat worden was niet mijn droom. Ik dacht altijd dat advocaten of geldwolven met een (te) groot ego waren, of geitenwollensokken. Ik wilde eigenlijk professioneel

Lees het hele artikel
Kofiehuis Amsterdam

Een leven zonder formeel te bestaan

      Dit brengt ons bij het levensverhaal van Olaf Bausen, oud cliënt van Reinout Sterk. Olaf is een Duitse botenbouwer, die rond 1990 naar Amsterdam kwam om jachten te bouwen. Het bedrijf waar hij werkte ging helaas failliet, ongeveer rond dezelfde tijd dat zijn moeder overleed. Olaf begon

Lees het hele artikel

Martijn Zwennes, een levenslang betrokken advocaat

    Mijn naam is Martijn Zwennes, geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels alweer 62 jaar oud, waarvan 34 jaar advocaat. Eigenlijk ben ik per ongeluk advocaat geworden. Het plan was om in Groningen Bedrijfskunde te gaan studeren. Maar het leven kwam er tussen: ik was actief binnen de Amsterdamse

Lees het hele artikel

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Een goed voornemen voor 2023: eerlijker zijn! 

        Verdeling bij scheiding: Wat staat er in de wet?  In art. 3:194 lid 2 BW staat: ‘Een deelgenoot die opzettelijk tot de gemeenschap behorende goederen verzwijgt, zoek maakt of verborgen houdt, verbeurt zijn aandeel in die goederen aan de andere deelgenoten.’ Aangezien deelgenoten – mede-eigenaren –

Lees het hele artikel

Tijdelijke huurcontracten

Sinds 2016 is het makkelijker om een woning tijdelijk te verhuren. Met de Wet doorstroming huurmarkt zijn tijdelijke huurcontracten tot maximaal twee jaar toegestaan. Het idee van de regering daarbij was dat woningen die in de verkoop staan, dan tussentijds ook kunnen worden verhuurd. Dit kon eigenlijk altijd al op

Lees het hele artikel

Kraken in Amsterdam anno 2022

Onlangs werd een pand aan het Vondelpark in Amsterdam gekraakt. De eigenaar van het pand vorderde ontruiming in kort geding, maar de krakers mochten van de rechter blijven zitten. Advocaat Arno Straver bespreekt de rechterlijke uitspraak.

Lees het hele artikel
Mandelige fundering

Mandelige fundering

In deze blog legt advocaat Martijn Zwennes het een en ander uit over mandeligheid, en andere juridische problemen die kunnen komen kijken bij de fundering van Amsterdamse huizen.

Lees het hele artikel
belediging

Belediging

In deze blog vertelt advocaat Reinout Sterk wanneer belediging strafbaar is en wanneer niet

Lees het hele artikel