Over

Yucel Kaya

Yucel Kaya is een ervaren letselschade advocaat aangesloten bij het kantoor van Spuistraat 10 te Amsterdam en is lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP). Hij helpt mensen door heel Nederland heen met schadeclaims en bijbehorend juridisch advies bij onder andere werknemerscompensatie, verkeersongelukken compensatie, letsel bij kinderen en andere schades aan persoon en lijf.

Na het behalen van de Bachelor Rechtsgeleerdheid, deed Yucel ervaring op bij meerdere MKB kantoren, alwaar hij meerdere jaren slachtoffers van ongevallen bijstond en voorts op het gebied van arbeids-, huur-, sociale zekerheids-, bestuurs- en fiscaal recht advies gaf, voordat hij vanaf 2018 voornamelijk de focus op aansprakelijkheids- en fiscaal recht legde. Na het behalen van zijn Masters, heeft Yucel ervoor gekozen om de advocatuur in te stappen.

“Ik geniet ervan om met onze cliënten samen te werken en het grote plaatje uit te leggen hoe een claim het beste kan lopen, zodat ze er vertrouwen in hebben dat ik mijn best doe om een optimaal resultaat snel te realiseren,” zegt Yucel.

Yucel begrijpt dat herstel van letsel vaak om meer gaat dan compensatie en zorgt ervoor dat zijn cliënten alle steun krijgen die ze nodig hebben van het kantoor, van medische professionals en van hun verzekeraars. Yucel’s uitgebreide kennis van het Nederlandse aansprakelijkheidsrecht betekent dat hij in staat is om ervoor te zorgen dat zijn cliënten zo snel mogelijk de volledige vergoeding krijgen. Hij is een zeer ervaren procesadvocaat en een effectieve onderhandelaar die in staat is om voor elke individuele cliënt de beste weg naar actie in te schatten en te volgen.

Ik vind het erg lonend om te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en door te zetten om ervoor te zorgen dat mensen de schadevergoeding krijgen die ze verdienen.

Wat Yucel voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via y.kaya@spuistraat10.nl.

Mariniers verdacht van mishandeling

Twee mariniers verdacht van mishandeling

Lees het hele artikel

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Lees het hele artikel

Oorlog in Oekraïne – mogen Nederlanders meevechten?

Nederlandse burgers reizen af om tegen de Russen te vechten in de oorlog in Oekraine. Mag dat eigenlijk wel?

Lees het hele artikel

Veroordeelde Coronarellen krijgt zware straf

verdacht van openlijke geweldpleging krijgt gevangenisstraf

Lees het hele artikel

Goed nieuws voor de zwart-werkers!

Bromfietskoerier loopt zwaar letsel op door een verkeersongeval

Lees het hele artikel
aangifteplicht

Aangifteplicht militaire commandant?

Het gerucht gaat dat militaire commandanten verplicht zijn aangifte tedoen als ze op de hoogte komen van strafbare feiten van hun mannen. Lees hier waarom dat niet klopt

Lees het hele artikel
voorbeeld defensiepas

Militair in privétijd? Laat je defensiepas thuis!

Tijdens de initiële opleiding wordt soms verteld dat het verstandig is je defpas altijd op de man te hebben. Maar niets is minder waar. Het zorgt alleen maar voor problemen.

Lees het hele artikel

Defensie drugsbeleid: Militairen preventief testen

We geven jongens en meisjes in missiegebieden de grootste verantwoordelijkheid die er is: beschikken over leven en dood. Waarom zouden ze dan niet in staat zijn om verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van drugsgebruik?

Lees het hele artikel

Buitenlandse trucker die werkzaamheden vooral in Nederland uitvoert heeft recht op Nederlands loon

Transportbedrijven konden Nederlandse arbeidsvoorwaarden omzeilen door ze in dienst te nemen bij een zusterbedrijf in een land met lagere lonen maar dit kan dus niet meer.

Lees het hele artikel