• Laagdrempelig en betaalbaar
  toegewijd advocatenkantoor
 • Gespecialiseerde advocaten
  in letselschade
 • Gefinancierde rechtsbijstand
  gesubsidieerde rechtsbijstand
 • altijd in goede handen
  ook voor spoedzaken

Heeft u een zaak en kunnen wij u helpen?

Neem dan contact met ons op. Een van onze advocaten staat u snel te woord.

Onderwerpen van het

Aansprakelijkheidsrecht

In het aansprakelijkheidsrecht is geregeld wanneer iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor de schade of het leed dat u hebt ondervonden. Het claimen van letselschade is specialistisch werk voor een letselschade advocaat en gaat vaak over grote financiële en persoonlijke belangen. Een letselschade advocaat van Spuistraat 10 in Amsterdam staat u graag bij. Deze letselschade advocaat beschikt over uitgebreide, actuele kennis.

Spuistraat 10 Advocaten

Onze aanpaak

In samenspraak met u probeert een letselschade advocaat van ons kantoor in Amsterdam altijd eerst op een professionele manier de zaak in overleg met de tegenpartij af te doen, zonder dat een gang naar de rechtbank nodig is. Lukt dat niet dan zet onze Amsterdamse letselschade advocaat zijn gedegen kennis en ervaring in om de zaak via de rechter tot een goed einde te brengen.

Het claimen van schade bij een dader van een strafbaar feit kan vaak ook door mee te doen in een strafrechtelijke procedure. Onze letselschade advocaat in Amsterdam heeft inmiddels veel ervaring met deze zogenoemde ‘voeging in strafzaken’.

Onze specialisten

Advocaten met
letselschade expertise

De advocaten van Spuistraat 10 zijn experts in hun vakgebied en staan u graag te woorden om samen te bepalen hoe u het beste geholpen kunt worden.

Meestgestelde vragen

Onze antwoorden

Ik heb een juridisch probleem, wat nu?

Niet voor ieder juridisch probleem hoeft u meteen naar de rechter. Een advocaat kan u adviseren over uw rechten en plichten. Hij/zij kan u ook doorverwijzen naar een andere (juridisch) hulpverlener als dat nodig is.

Wat kost een advocaat?

Een advocaat werkt meestal met een uurtarief. Het is belangrijk dat u vooraf met uw advocaat afspraken maakt over het uurtarief of over een vaste prijs afspraak. De advocaat is verplicht om de afspraken die met u zijn gemaakt schriftelijk vast te leggen, zodat u weet waar u aan toe bent. Spuistraat10 Advocaten werkt in een bepaalde gevallen ook op basis van een toevoeging.

Wanneer is er sprake van een eigen bijdragen?

Wilt u uw zaak door ons laten behartigen, dan kijken wij eerst of u in aanmerking komt voor een gefinancierde rechtsbijstand (een toevoeging). Is dat het geval, dan bent u een eigen bijdrage verschuldigd. De hoogte van de eigen bijdragen is afhankelijk van uw fiscaal jaarinkomen van twee jaar geleden.

Mag ik zelf een advocaat kiezen?

Iedereen heeft recht om zelf een advocaat te kiezen. Een advocaat heeft niet de plicht om uw zaak ook altijd aan te nemen. Rechtsbijstandverzekeringen verplichten verzekerden nog wel eens om gebruik te maken van een advocaat uit het netwerk van de rechtsbijstandverzekering. U bent niet verplicht daar gebruik van te maken. U mag de advocaat kiezen die bij u past en die gespecialiseerd is in uw juridisch probleem.

Hoe kom ik bij jullie op kantoor?

Ons advocatenbureau ligt in het oudste stukje van Amsterdam, is makkelijk bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van het Centraal Station, met de auto: parkeren in De Kolk.

Direct contact

Neem contact op met een
van onze advocaten

Neem contact op met een van de advocaten die zijn genoemd op de website, of bel de centrale administratie (020-520 5100) die zal u snel door verwijzen naar de juiste advocaat.

Wilt u zonder afspraak toch een advocaat spreken, dan hebben wij elke donderdag een gratis inloopspreekuur tussen 16:00 – 18:00 uur.