Lees meer over

Bahattin Aydin

Vreemdelingenrecht, arbeidsrecht en algemeen verbintenissenrecht. Dat zijn de specialiteiten van Bahattin Aydin, die sinds 2007 is verbonden aan Spuistraat 10 Advocaten. Tijdens zijn studie rechten aan de VU werkte hij al als vrijwilliger in de Rechtswinkel en nog altijd maakt hij naast zijn drukke advocaten-praktijk graag tijd vrij voor vrijwilligerswerk, momenteel als voorzitter van een jongerenvereniging.

Een flink deel van zijn tijd besteedt hij aan begeleiden van aanvragen van Turkse zelfstandigen. Dan gaat het om bijvoorbeeld aanvragen van verblijfsvergunning of gezinshereniging, zaken die te maken hebben met het associatierecht – een serie overeenkomsten en besluiten tussen de Europese Unie en Turkije.

Daarnaast doet Aydin veel arbeidsrecht: loonvordering, ontslag op staande voet, beëindigen dienstverband, opzegging. Maar ook voor kwesties rond bijstand, ww en ziektewet (sociaal zekerheidsrecht) kloppen cliënten bij hem aan.

Tot slot doet hij ook zaken die met contracten te maken hebben bijvoorbeeld overeenkomsten met energie- of telefoonmaatschappijen (verbintenissenrecht) en doet hij incassozaken voor kleine ondernemers.

Bahattin Aydin studeerde af in de richting arbeidsrecht, en werd in 2009 beëdigd als advocaat.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Consumentenrecht

Heeft u een probleem na het kopen van een computer, het inhuren van een huisschilder of een hondenuitlaatservice, de inschrijving voor een opleiding of het lenen van een boek, het afsluiten van een verzekering, de levering van een snelle internetverbinding of het boeken van een reis?

Ik heb hulp nodig

Vreemdelingenrecht

Hebt u een verblijfsdocument nodig zoals een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv), een verblijfsvergunning of een tewerkstellingsvergunning of werd een aangevraagd verblijfsdocument geweigerd door de overheid?

Ik heb hulp nodig

Strafrecht

Bent u als verdachte aangemerkt door politie of OM? Het strafrecht is van toepassing wanneer de overheid gebruik maakt van haar bevoegdheden om de dader van een strafbaar feit op te sporen, te straffen en om de negatieve gevolgen van het strafbaar feit zoveel mogelijk te op te lossen.

Ik heb hulp nodig

Erfrecht

Wanneer iemand binnen uw familie overlijdt krijgt u met erfrecht te maken. Het erfrecht regelt de overgang van de bezittingen en schulden van de erflater op de erfgenamen. Is er een testament opgemaakt?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Martijn Zwennes, een levenslang betrokken advocaat

    Mijn naam is Martijn Zwennes, geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels alweer 62 jaar oud, waarvan 34 jaar advocaat. Eigenlijk ben ik per ongeluk advocaat geworden. Het plan was om in Groningen Bedrijfskunde te gaan studeren. Maar het leven kwam er tussen: ik was actief binnen de Amsterdamse

Lees het hele artikel

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.