Spuistraat 10 Advocaten in Amsterdam is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig gevestigde advocaten, die ieder afzonderlijk verbonden zijn met de Stichting Spuistraat 10 Advocaten. Het is geen samenwerkingsverband in de zin van de samenwerkingsverordening 1993 van de Nederlandse Orde van Advocaten (Nova). De stichting ondersteunt vanuit Amsterdam de samenwerkende zelfstandige advocaat bij de huisvesting, administratie en secretariaat.

Ontvangstruimte Spuistraat
Wachtkamer Spuistraat
Receptie Spuistraat

Geschiedenis

Spuistraat 10 Advocaten in Amsterdam is een kantoor waar menig gespecialiseerde advocaat advies en rechtshulp aanbiedt aan particulieren, ondernemers en kleinere bedrijven. Ook verenigingen, stichtingen en andere groepen mensen, kunnen bij ons terecht voor een advocaat in Amsterdam.

Spuistraat 10 Advocaten in Amsterdam is heel nadrukkelijk opgebouwd en voortgekomen uit een rijke geschiedenis, een goede naam als Bureau Rechtshulp, ervaren medewerkers en verschillende kantoorlocaties in Amsterdam. Per 1 januari 2006 is het eerste Bureau Rechtshulp in Nederland, na een landelijke reorganisatie, als laatste Bureau Rechtshulp in Nederland opgeheven en zijn de werkzaamheden van de oude organisatie voor een groot deel overgenomen door Spuistraat 10 Advocaten.

De deskundige advocaat – bij u in Amsterdam

Een nieuw en modern advocatenkantoor, voor dezelfde doelgroep, op dezelfde locatie in Amsterdam en opgezet door vrijwel dezelfde medewerkers. Daarmee is een groot kapitaal aan juridische kennis en ervaring op de betreffende rechtsgebieden voor Amsterdam behouden gebleven. Maar dat niet alleen, het aanbod is uitgebreid met nieuw aangetrokken ervaren advocaten voor onder meer erfrecht, ondernemingsrecht, onderwijsrecht, personen – en familierecht en (internationaal) strafrecht.

Neem nu contact op