Over

Hasan Koç

Hasan Koç is sinds 2022 aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten. Daarvoor heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan in het aansprakelijkheidsrecht. In het bijzonder staat hij slachtoffers bij van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen waarbij een ander aansprakelijk is voor de ontstane schade.

Hasan Koç heeft tevens opleiding genoten voor het NIVRE Register-Expert Personenschade. Nu gebruikt hij alle kennis en kunde die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd, om deze in de advocatuur te benutten. Ook heeft Hasan enige tijd gewerkt voor een groot import- en exportbedrijf waar hij kennis heeft opgedaan van het transportrecht (CMR).

Cliënten kennen Hasan Koç als een dynamische en een energieke persoon die tot het maximale gaat voor de zaak, terwijl hij het persoonlijke niet vergeet. Hij gaat namelijk ‘Hard op de inhoud, zacht op de persoon’.

Hasan spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Turks.

Wat Hasan voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via h.koc@spuistraat10.nl.

Mandelige fundering

Mandelige fundering

In deze blog legt advocaat Martijn Zwennes het een en ander uit over mandeligheid, en andere juridische problemen die kunnen komen kijken bij de fundering van Amsterdamse huizen.

Lees het hele artikel
belediging

Belediging

In deze blog vertelt advocaat R.J. Sterk wanneer belediging strafbaar is en wanneer niet

Lees het hele artikel

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Zwarte inkomsten bij letselschade

    In de gevallen waarbij iemand (maar) één baan heeft, en in loondienst is, is vrij makkelijk uit te rekenen wat het verlies arbeidsvermogen is. Als het slachtoffer als zelfstandige in opdracht werkzaamheden verricht, dus niet in loondienst is, dan is het vaak al veel moeilijker. Maar als iemand

Lees het hele artikel
militair strafrecht

Militair Strafrecht: Sepot voor van mishandeling verdachte mariniers

De zaken van twee mariniers die verdacht werden van mishandeling, zijn na tussenkomst van de militaire advocaat geseponeerd.

Lees het hele artikel

Boete koopovereenkomst woning

Bij het kopen van een woning kan een boete aan u worden opgelegd. In deze blog legt mr. Ali Harmanci uit waar u op moet letten.

Lees het hele artikel

Aansprakelijkheid bij schade aan goederen tijdens internationaal transport

Het CMR-verdrag Veel regels over internationaal transport zijn geregeld in het CMR-verdrag. Deze regels gelden voor alle lidstaten van de Verenigde Naties (VN). Alle Europese landen zijn lid van de VN, en dus van het CMR-verdrag. Ook veel Aziatische landen zijn aangesloten. CMR staat voor ‘Convention relative au Contrat de

Lees het hele artikel

Een dag uit het leven van een sociaal advocaat

Hoe een dag uit het leven van een sociaal advocaat er uitziet

Lees het hele artikel