Over

Hasan Koç

Voordat Hasan Koç zich aansloot bij Spuistraat 10 Advocaten heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan in het aansprakelijkheidsrecht. In het bijzonder staat hij slachtoffers bij van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen waarbij een ander aansprakelijk is voor de ontstane schade. Hij heeft met goed gevolg de postacademische LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond.

Hasan Koç heeft tevens opleiding genoten voor het NIVRE Register-Expert Personenschade. Nu gebruikt hij alle kennis en kunde die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd, om deze in de advocatuur te benutten. Ook heeft Hasan enige tijd gewerkt voor een groot import- en exportbedrijf waar hij kennis heeft opgedaan van het transportrecht (CMR).

Cliënten kennen Hasan Koç als een dynamische en een energieke persoon die tot het maximale gaat voor de zaak, terwijl hij het persoonlijke niet vergeet. Hij gaat namelijk ‘Hard op de inhoud, zacht op de persoon’.

Hasan spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Turks.

Wat Hasan voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via h.koc@spuistraat10.nl.

Martijn Zwennes, een levenslang betrokken advocaat

    Mijn naam is Martijn Zwennes, geboren en getogen in Amsterdam. Inmiddels alweer 62 jaar oud, waarvan 34 jaar advocaat. Eigenlijk ben ik per ongeluk advocaat geworden. Het plan was om in Groningen Bedrijfskunde te gaan studeren. Maar het leven kwam er tussen: ik was actief binnen de Amsterdamse

Lees het hele artikel

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Een goed voornemen voor 2023: eerlijker zijn! 

        Verdeling bij scheiding: Wat staat er in de wet?  In art. 3:194 lid 2 BW staat: ‘Een deelgenoot die opzettelijk tot de gemeenschap behorende goederen verzwijgt, zoek maakt of verborgen houdt, verbeurt zijn aandeel in die goederen aan de andere deelgenoten.’ Aangezien deelgenoten – mede-eigenaren –

Lees het hele artikel

Tijdelijke huurcontracten

Sinds 2016 is het makkelijker om een woning tijdelijk te verhuren. Met de Wet doorstroming huurmarkt zijn tijdelijke huurcontracten tot maximaal twee jaar toegestaan. Het idee van de regering daarbij was dat woningen die in de verkoop staan, dan tussentijds ook kunnen worden verhuurd. Dit kon eigenlijk altijd al op

Lees het hele artikel

Kraken in Amsterdam anno 2022

Onlangs werd een pand aan het Vondelpark in Amsterdam gekraakt. De eigenaar van het pand vorderde ontruiming in kort geding, maar de krakers mochten van de rechter blijven zitten. Advocaat Arno Straver bespreekt de rechterlijke uitspraak.

Lees het hele artikel
Mandelige fundering

Mandelige fundering

In deze blog legt advocaat Martijn Zwennes het een en ander uit over mandeligheid, en andere juridische problemen die kunnen komen kijken bij de fundering van Amsterdamse huizen.

Lees het hele artikel

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Zwarte inkomsten bij letselschade

    In de gevallen waarbij iemand (maar) één baan heeft, en in loondienst is, is vrij makkelijk uit te rekenen wat het verlies arbeidsvermogen is. Als het slachtoffer als zelfstandige in opdracht werkzaamheden verricht, dus niet in loondienst is, dan is het vaak al veel moeilijker. Maar als iemand

Lees het hele artikel