Over

Hasan Koç

Hasan Koç is sinds 2022 aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten. Daarvoor heeft hij geruime tijd ervaring opgedaan in het aansprakelijkheidsrecht. In het bijzonder staat hij slachtoffers bij van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten en andere ongevallen waarbij een ander aansprakelijk is voor de ontstane schade.

Hasan Koç heeft tevens opleiding genoten voor het NIVRE Register-Expert Personenschade. Nu gebruikt hij alle kennis en kunde die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd, om deze in de advocatuur te benutten. Ook heeft Hasan enige tijd gewerkt voor een groot import- en exportbedrijf waar hij kennis heeft opgedaan van het transportrecht (CMR).

Cliënten kennen Hasan Koç als een dynamische en een energieke persoon die tot het maximale gaat voor de zaak, terwijl hij het persoonlijke niet vergeet. Hij gaat namelijk ‘Hard op de inhoud, zacht op de persoon’.

Hasan spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Turks.

Wat Hasan voor u kan betekenen, kan hij meer in detail bespreken als u rechtstreeks contact met hem opneemt via h.koc@spuistraat10.nl.

Mariniers verdacht van mishandeling

Twee mariniers verdacht van mishandeling

Lees het hele artikel

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Lees het hele artikel

Oorlog in Oekraïne – mogen Nederlanders meevechten?

Nederlandse burgers reizen af om tegen de Russen te vechten in de oorlog in Oekraine. Mag dat eigenlijk wel?

Lees het hele artikel

Veroordeelde Coronarellen krijgt zware straf

verdacht van openlijke geweldpleging krijgt gevangenisstraf

Lees het hele artikel

Goed nieuws voor de zwart-werkers!

Bromfietskoerier loopt zwaar letsel op door een verkeersongeval

Lees het hele artikel
aangifteplicht

Aangifteplicht militaire commandant?

Het gerucht gaat dat militaire commandanten verplicht zijn aangifte tedoen als ze op de hoogte komen van strafbare feiten van hun mannen. Lees hier waarom dat niet klopt

Lees het hele artikel
voorbeeld defensiepas

Militair in privétijd? Laat je defensiepas thuis!

Tijdens de initiële opleiding wordt soms verteld dat het verstandig is je defpas altijd op de man te hebben. Maar niets is minder waar. Het zorgt alleen maar voor problemen.

Lees het hele artikel

Defensie drugsbeleid: Militairen preventief testen

We geven jongens en meisjes in missiegebieden de grootste verantwoordelijkheid die er is: beschikken over leven en dood. Waarom zouden ze dan niet in staat zijn om verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van drugsgebruik?

Lees het hele artikel

Buitenlandse trucker die werkzaamheden vooral in Nederland uitvoert heeft recht op Nederlands loon

Transportbedrijven konden Nederlandse arbeidsvoorwaarden omzeilen door ze in dienst te nemen bij een zusterbedrijf in een land met lagere lonen maar dit kan dus niet meer.

Lees het hele artikel