Over

Martijn Zwennes, advocaat sinds 1988, heeft als specialisaties vastgoedrecht en (beroeps)aansprakelijkheden, voortkomend uit wanprestatie of onrechtmatige daad. Dat kunnen dus zaken zijn met letsel, tegen een andere advocaat of over kreupele paarden.  In 2015 heeft hij de Grotius opleiding “Aansprakelijkheid en Onderneming” gevolgd. In 2020 heeft hij de Grotius specialisatieopleiding Personenschade afgerond. Hij is lid van de Vereniging van Letselschade advocaten (LSA), LANGZ, en de Nederlandse vereniging van Tuchtrechtadvocaten (Disciplina). Als docent bij de beroepsopleiding advocatuur van de Orde van Advocaten geeft hij sinds 1998 les in het gedragsrecht en praktijkleer.

Martijn Zwennes –geboren en getogen Amsterdammer- studeerde daar dan ook. Voordat hij ging studeren was hij een tijd werkzaam in Parijs, in het toerisme. Als werkstudent richtte hij zich ook op toerisme en horeca, kwam veel in aanraking met groepen en deze brede ervaring komt hem ook van pas in de voorzitterschappen die hij bekleedt in diverse maatschappelijke organisaties: van ouderraad tot VVE en bestuursvoorzitterschap van stichting Spuistraat 10. Omdat het leuk is om invloed te hebben op zaken, vindt Zwennes.

Contact

Icon contact 100px Email: m.zwennes@spuistraat10.nl
Tel: 020 520 51 00

Specialisaties

Huurrecht

Hebt u problemen over het huren van een woning of bedrijfsruimte, de huurprijs of het toewijzen van een huurwoning? Werd u aangezegd dat u moet ontruimen of wilt u procederen tegen iemand die overlast veroorzaakt of heeft u juist hulp nodig omdat u wordt beschuldigd van overlast? Het huurrecht regelt de juridische verhouding tussen de huurder en de verhuurder.