Over

Anne van Schaik

Anne van Schaik is advocate bij Spuistraat 10 Advocaten en houdt zich bezig met arbeidsrecht, huurrecht, sociale zekerheidsrecht en bestuursrecht.

Ze is een bevlogen en betrokken advocate. Rode draad in haar werk is het bestrijden van onrecht. Ze werkte eerder bij verschillende nationale en internationale milieu- vluchtelingen- en ontwikkelingsorganisaties. Anne van Schaik woonde en werkte de afgelopen 25 jaar in Nederland, Brussel, Spanje en Mexico.

Anne zet zich net als haar collega´s bij de Spuistraat volledig in voor haar cliënten, en bindt als dat nodig is namens hen de strijd aan met het UWV, een woningcorporatie, gemeentes of andere partijen.

English

Labour law, tenancy law, social security law and administrative law

Anne van Schaik is a lawyer at the firm Spuistraat 10 Advocaten.  She is a passionate lawyer and fully committed to her clients.  Anne van Schaik has lived and worked in the Netherlands, Brussels, Spain and Mexico for the past 25 years. She speaks English fluently.

Español

Derecho laboral, derecho de arrendamiento, derecho de la seguridad social y derecho administrativo

Anne van Schaik es abogada del bufete  Spuistraat 10 Advocaten. Es una abogada dedicada y plenamente comprometida con sus clientes. Anne van Schaik ha vivido y trabajado en los Países Bajos, Bruselas, España y México durante los últimos 25 años. Domina el español con fluidez.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Reinout Sterk – van militair tot advocaat

      Mijn naam is Reinout Sterk, ik werk als strafrechtadvocaat bij Spuistraat 10 advocaten. Naast strafrecht doe ik ook militair recht en omgevingsrecht. Advocaat worden was niet mijn droom. Ik dacht altijd dat advocaten of geldwolven met een (te) groot ego waren, of geitenwollensokken. Ik wilde eigenlijk professioneel

Lees het hele artikel
Kofiehuis Amsterdam

Een leven zonder formeel te bestaan

      Dit brengt ons bij het levensverhaal van Olaf Bausen, oud cliënt van Reinout Sterk. Olaf is een Duitse botenbouwer, die rond 1990 naar Amsterdam kwam om jachten te bouwen. Het bedrijf waar hij werkte ging helaas failliet, ongeveer rond dezelfde tijd dat zijn moeder overleed. Olaf begon

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.