Over

Juriaan de Vries

Juriaan de Vries richt zicht op zaken die betrekking hebben op ondernemings-, overeenkomsten-, en aansprakelijkheidsrecht. Hij heeft verschillende bedrijven en beroepsgroepen vertegenwoordigd die onder meer actief zijn in de IT, accountancy, sport, en agentuur. Mr. De Vries is betrokken geweest bij (bestuurs)aansprakelijkheid-, executie-, overeenkomstengeschillen in zowel kort geding, eerste aanleg, en hoger beroep. Hij neemt daarin gedurende het gehele proces een actieve rol van intake tot en met de bespreking van de (eventuele) uitspraak. Juriaan kan ook adviseren bij het (eventueel) schikken van een geschil of het sluiten van commerciële contracten.

 

Juriaan heeft gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. In 2014 heeft hij zijn Bachelor of Arts en Bachelor of Laws gehaald. In 2016 is hij cum laude afgestudeerd voor zijn Master of Laws in de richting van handels- en ondernemingsrecht. Hij is in 2017 als advocaat gestart bij Houthoff in Amsterdam en hij heeft daarna kort werkzaam geweest bij AMS Advocaten ook in Amsterdam. In 2022 heeft hij zich aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Contractenrecht

Dit rechtsgebied omvat een grote verscheidenheid aan zaken, omdat de mogelijke inhoud van een verbintenis vaak afhankelijk is van het soort product of dienst. Daarnaast is het ook vaak van belang wat er precies tussen u en de leverancier is besproken of voorgevallen.

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Reinout Sterk – van militair tot advocaat

      Mijn naam is Reinout Sterk, ik werk als strafrechtadvocaat bij Spuistraat 10 advocaten. Naast strafrecht doe ik ook militair recht en omgevingsrecht. Advocaat worden was niet mijn droom. Ik dacht altijd dat advocaten of geldwolven met een (te) groot ego waren, of geitenwollensokken. Ik wilde eigenlijk professioneel

Lees het hele artikel
Kofiehuis Amsterdam

Een leven zonder formeel te bestaan

      Dit brengt ons bij het levensverhaal van Olaf Bausen, oud cliënt van Reinout Sterk. Olaf is een Duitse botenbouwer, die rond 1990 naar Amsterdam kwam om jachten te bouwen. Het bedrijf waar hij werkte ging helaas failliet, ongeveer rond dezelfde tijd dat zijn moeder overleed. Olaf begon

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.