IVM Code Rood zijn wij vandaag 18 februari vanaf 13:00 dicht

Over

Juriaan de Vries

Juriaan de Vries richt zicht op zaken die betrekking hebben op ondernemings-, overeenkomsten-, en aansprakelijkheidsrecht. Hij heeft verschillende bedrijven en beroepsgroepen vertegenwoordigd die onder meer actief zijn in de IT, accountancy, sport, en agentuur. Mr. De Vries is betrokken geweest bij (bestuurs)aansprakelijkheid-, executie-, overeenkomstengeschillen in zowel kort geding, eerste aanleg, en hoger beroep. Hij neemt daarin gedurende het gehele proces een actieve rol van intake tot en met de bespreking van de (eventuele) uitspraak. Juriaan kan ook adviseren bij het (eventueel) schikken van een geschil of het sluiten van commerciële contracten.

 

Juriaan heeft gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. In 2014 heeft hij zijn Bachelor of Arts en Bachelor of Laws gehaald. In 2016 is hij cum laude afgestudeerd voor zijn Master of Laws in de richting van handels- en ondernemingsrecht. Hij is in 2017 als advocaat gestart bij Houthoff in Amsterdam en hij heeft daarna kort werkzaam geweest bij AMS Advocaten ook in Amsterdam. In 2022 heeft hij zich aangesloten bij Spuistraat 10 Advocaten.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Contractenrecht

Dit rechtsgebied omvat een grote verscheidenheid aan zaken, omdat de mogelijke inhoud van een verbintenis vaak afhankelijk is van het soort product of dienst. Daarnaast is het ook vaak van belang wat er precies tussen u en de leverancier is besproken of voorgevallen.

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Verborgen gebreken bij onroerende goederen

In dit artikel worden de wettelijke rechten en rechtsmiddelen behandeld die gelden voor kopers die verborgen gebreken ontdekken.

Lees het hele artikel

Een goed voornemen voor 2023: eerlijker zijn! 

        Verdeling bij scheiding: Wat staat er in de wet?  In art. 3:194 lid 2 BW staat: ‘Een deelgenoot die opzettelijk tot de gemeenschap behorende goederen verzwijgt, zoek maakt of verborgen houdt, verbeurt zijn aandeel in die goederen aan de andere deelgenoten.’ Aangezien deelgenoten – mede-eigenaren –

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.