Rechtshulp voor Amsterdam en omgeving

Wie in Amsterdam of omgeving woont en op zoek is naar rechtshulp, kan terecht bij de deskundige advocaten van Spuistraat 10. Wij zijn een stichting waar zelfstandig gevestigde advocaten samenwerken om u de best mogelijke rechtshulp van Amsterdam te bieden. Of het nu gaat om een strafrecht zaak, een ontbinding van een arbeidsovereenkomst of een onderdeel van het familierecht. Bij Spuistraat 10 in Amsterdam staan we u in alle gevallen bij.

Kennis en ervaring

Stichting Spuistraat 10 Advocaten stelt zich statutair ten doel om gefinancierde rechtshulp in Amsterdam en omgeving aan te bieden. Wij bieden advocaten met gedegen kennis van diverse rechtsgebieden én houden wekelijks een gratis inloopspreekuur. Bent u niet zeker of wij u vanuit ons Amsterdamse kantoor de rechtshulp kunnen bieden die u nodig heeft of twijfelt u of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp? Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs. Onze medewerkers zetten graag de mogelijkheden voor u uiteen. Wanneer we u bijstaan begeleiden we u gedurende het gehele proces met onze kennis en deskundigheid.

Rechtshulp inschakelen

Rechtshulp van Spuistraat 10 Advocaten in Amsterdam biedt u de zekerheid dat alle mogelijkheden worden benut. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in om uw zaak zo optimaal mogelijk af te handelen. Voor vragen over rechtshulp of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de advocaten die zijn genoemd op de website. Ook kunt u contact opnemen met de centrale administratie in Amsterdam: 020-520 5100.

Neem nu contact op