Of u nu eindelijk uw huis nieuw opgeleverd heeft gekregen of die zo gewenste jaren 30 woning gekocht…

Een aanbouw heeft laten plaatsen of maar meteen het hele huis laten renoveren…

Weigert uw opdrachtgever de sleutels in ontvangst te nemen of komt deze de afgesproken betaaltermijnen niet na…

Het komt voor dat een nieuw opgeleverde woning of een gekochte bestaande woning gebreken vertoont en niet overeenkomt met hetgeen u er bij aankoop van verwachte. Als u er dan als particulier of Vereniging van Eigenaren met de aannemer of de verkoper niet uitkomt krijgt u te maken met het bouwrecht.

Als uw aannemer niet tijdig oplevert of het werk ondeugdelijk blijkt, maar ook als u als aannemer niet verder kunt, omdat uw opdrachtgever niet tijdig voldoet dreigt u in een bouwgeschil te geraken.

Alsdan dient u rekening te houden met een grote hoeveelheid ingewikkelde, maar belangrijke bepalingen in zowel de overeenkomst, de bijbehorende algemene voorwaarden als ook de wet. Teneinde kostbare procedures te voorkomen en een minnelijke regeling te beproeven staan onze advocaten u met raad en daad bij. Ook wanneer een gang naar de rechter dan wel de Raad van Arbitrage of Geschillencommissie Garantiewoningen noodzakelijk blijkt zullen wij u hierin begeleiden.

Hierbij staan uw belangen bij ons voorop. Wij gaan altijd samen met u op zoek naar een aanpak die tot een duurzame oplossing leidt. Daarbij kunt u rekenen op onze expertise en hanteren wij uiterst redelijke tarieven.

Onze advocaten die gespecialiseerd zijn in Bouwrecht / Onroerend goed:

mr. W. Jackman

mr. ir. W. Jackman Bouwrecht Over Bouwrecht is mijn core business. Sinds 2015 werk ik als advocaat. Voorheen werkte ik bij bouwbedrijven en ingenieursbureaus in technisch management functies en de laatste jaren als contract manager voor bouwprojecten. Vanuit mijn werkervaring als contract manager, ben ik

mw. mr. M. Blok

Mw. mr. M. Blok Arbeidsrecht Sociaal zekerheidsrecht Verbintenissenrecht Bouw- en Vastgoedrecht Over Mylène Blok heeft ruime ervaring in het bijstaan van particulieren die in een conflictsituatie terecht komen of een geschil hebben op te lossen. Bijvoorbeeld omdat uw werkgever u wil ontslaan of omdat het