020 520 51 00

Aansprakelijkheidsrecht Amsterdam

Uw aansprakelijkheidsrecht advocaat in Amsterdam

Bent u slachtoffer van een ongeval op het werk, bent u aangereden of zijn er medische fouten gemaakt?  Dan krijgt u te maken met het aansprakelijkheidsrecht. Een gespecialiseerde aansprakelijkheidsrecht advocaat van Spuistraat 10 Advocaten kan u in zo’n geval bijstaan.

In het aansprakelijkheidsrecht is vastgelegd wanneer iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor de door u opgelopen schade of het ondervonden leed. Er kan worden gekozen een schadeclaim in te dienen. Het claimen van letselschade is specialistisch werk waarvoor elke aansprakelijkheidsrecht advocaat van Spuistraat 10 beschikt over uitgebreide kennis en ervaring. De aansprakelijkheidsrecht advocaat van uw keuze staat u graag bij om uw financiële en persoonlijke belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Neem nu contact op

Voor welke problemen?

Een aansprakelijkheidsrecht advocaat kan u bijstaan in diverse zaken wat betreft:

Beroepsaansprakelijkheid

Wanneer een beroepsbeoefenaar een ernstige fout heeft gemaakt toen hij in opdracht van u heeft gewerkt, waardoor u schade heeft geleden of een zaak heeft verloren.

Letselschade

Wanneer u zo ernstig lichamelijk of geestelijk gewond bent geraakt dat u enige tijd niet meer normaal kon functioneren door toedoen van iemand anders.

Materiële schade

Wanneer er een (verkeers)ongeval heeft plaatsgevonden tussen twee partijen.

Onze aanpak!

Een aansprakelijkheidsrecht advocaat van Spuistraat 10 probeert in overleg met u eerst op een professionele manier de zaak in overleg met de tegenpartij af te doen, zodat een gang naar de rechtbank niet nodig is. Wanneer dat niet lukt worden kennis en ervaring van de aansprakelijkheidsrecht advocaat ingezet om de zaak tot een goed einde te brengen via de rechter. Onze aansprakelijkheidsrecht advocaat staat voor u klaar!

Onze advocaten die gespecialiseerd zijn in Aansprakelijkheidsrecht: