020 520 51 00

Gratis externe inloopspreekuren

Gratis inloopspreekuur in bibliotheek Purmerend

 

Zit u met een juridische vraag? Dreigt ontslag, heeft u problemen als ZZP’er, heeft u een geschil met uw buren, heeft u te maken met verborgen gebreken in uw huis, heeft u echtscheidingsperikelen of een andere juridisch probleem? Blijf er niet mee rondlopen en kom naar het gratis inloopspreekuur in de bibliotheek Waterland, vestiging Purmerend.

 

Daar zit elke dinsdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur een zeer ervaren advocaat namens Spuistraat10 Advocaten om uw juridische vraag met u te bespreken.

Aanmelden is niet nodig (maar indien u dat wenst kunt u ook een afspraak maken infoATspuistraat10.nl).

 

Ruud Krikke, directeur van Spuistraat10 Advocaten toont zich blij met de samenwerking met de bibliotheek: “Voor veel mensen is de gang naar een advocatenkantoor een hele stap. De bibliotheek heeft van oudsher een lage drempel en we verwachten daarom ook dat mensen daar makkelijk binnenstappen met hun juridische vraag”.

 

In het gesprek met de advocaat krijgt u snel inzicht in de mogelijke  oplossing van uw probleem. Ook krijgt u informatie over de financiële gevolgen, als vervolgstappen nodig blijken te zijn.

 

Het inloopspreekuur is er vanaf april 2016 in de bibliotheek Waterland, Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend, op dinsdagen van 13.00-15.00 uur. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk.

 

 

 

Gratis inloopspreekuur op MBO College Amstelland

 

Problemen met DUO? Problemen op uw werk? Problemen met uw uitkering? Een geschil met de buren?

 

Voor deze en andere juridische vragen kunt u iedere dinsagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur gratis terecht met juridische vragen op de begane grond MBO Collega Amstelland, kantoor Innofix Maalderij 37, 1185 ZC Amstelveen.

 

Een ervaren advocaat van Spuistraat 10 Advocaten in samenwerking met studenten van het MBO College Amstelland geven u graag advies.

 

Aanmelden is niet nodig. Wilt u vooraf contact mail dan naar info@spuistraat10.nl.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin