Over

Reinout Sterk

Nadat Reinout in 2008 zijn meestertitel behaalde, werd hij werkzaam in het omgevingsrecht. Daarna maakte hij een overstap naar de krijgsmacht. Zo’n elf jaar lang was hij militair-jurist. Hij procedeerde veel in het bestuursrecht, maar heeft ook veel strafrechtelijke en operationele ervaring opgedaan. Nadien heeft Reinout Sterk nog bij de gemeente Amsterdam gewerkt, waarna hij de overstap maakte naar de advocatuur. Hier zet Reinout zijn brede kennis en ervaring in om mensen en organisaties bij te staan die juridische hulp kunnen gebruiken.

mr. Sterk is open en toegankelijk, maar wel zakelijk. Dat betekent dat hij prettig in de omgang is, maar wel doelgericht. Hij houdt er niet van om de zaken heen te draaien. Het gaat immers om het resultaat. Als uw zaak weinig kans maakt zal Reinout dat u dus ook vertellen. Aan de andere kant, als uw zaak wel kans maakt dan gaat Reinout Sterk tot het uiterste. (Alles in overeenstemming met u natuurlijk.)

Naast advocaat is Reinout ook mediatior.

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Zwarte inkomsten bij letselschade

    In de gevallen waarbij iemand (maar) één baan heeft, en in loondienst is, is vrij makkelijk uit te rekenen wat het verlies arbeidsvermogen is. Als het slachtoffer als zelfstandige in opdracht werkzaamheden verricht, dus niet in loondienst is, dan is het vaak al veel moeilijker. Maar als iemand

Lees het hele artikel
militair strafrecht

Militair Strafrecht: Sepot voor van mishandeling verdachte mariniers

De zaken van twee mariniers die verdacht werden van mishandeling, zijn na tussenkomst van de militaire advocaat geseponeerd.

Lees het hele artikel

Boete koopovereenkomst woning

Bij het kopen van een woning kan een boete aan u worden opgelegd. In deze blog legt mr. Ali Harmanci uit waar u op moet letten.

Lees het hele artikel

Aansprakelijkheid bij schade aan goederen tijdens internationaal transport

Het CMR-verdrag Veel regels over internationaal transport zijn geregeld in het CMR-verdrag. Deze regels gelden voor alle lidstaten van de Verenigde Naties (VN). Alle Europese landen zijn lid van de VN, en dus van het CMR-verdrag. Ook veel Aziatische landen zijn aangesloten. CMR staat voor ‘Convention relative au Contrat de

Lees het hele artikel

Een dag uit het leven van een sociaal advocaat

Hoe een dag uit het leven van een sociaal advocaat er uitziet

Lees het hele artikel

Nieuwe baan! Of toch niet?

Wanneer komt een arbeidsovereenkomst tot stand? Advocaat Seyma Arikan legt het uit

Lees het hele artikel
militair strafrecht

Mariniers verdacht van mishandeling

Twee mariniers verdacht van mishandeling

Lees het hele artikel