Over

Reinout Sterk

Nadat Reinout in 2008 zijn meestertitel behaalde, werd hij werkzaam in het omgevingsrecht. Daarna maakte hij een overstap naar de krijgsmacht. Zo’n elf jaar lang was hij militair-jurist. Hij procedeerde veel in het bestuursrecht, maar heeft ook veel strafrechtelijke en operationele ervaring opgedaan. Nadien heeft Reinout Sterk nog bij de gemeente Amsterdam gewerkt, waarna hij de overstap maakte naar de advocatuur. Hier zet Reinout zijn brede kennis en ervaring in om mensen en organisaties bij te staan die juridische hulp kunnen gebruiken.

mr. Sterk is open en toegankelijk, maar wel zakelijk. Dat betekent dat hij prettig in de omgang is, maar wel doelgericht. Hij houdt er niet van om de zaken heen te draaien. Het gaat immers om het resultaat. Als uw zaak weinig kans maakt zal Reinout dat u dus ook vertellen. Aan de andere kant, als uw zaak wel kans maakt dan gaat Reinout Sterk tot het uiterste. (Alles in overeenstemming met u natuurlijk.)

Naast advocaat is Reinout ook mediatior.

Veroordeelde Coronarellen krijgt zware straf

verdacht van openlijke geweldpleging krijgt gevangenisstraf

Lees het hele artikel

Goed nieuws voor de zwart-werkers!

Bromfietskoerier loopt zwaar letsel op door een verkeersongeval

Lees het hele artikel
aangifteplicht

Aangifteplicht militaire commandant?

Het gerucht gaat dat militaire commandanten verplicht zijn aangifte tedoen als ze op de hoogte komen van strafbare feiten van hun mannen. Lees hier waarom dat niet klopt

Lees het hele artikel
voorbeeld defensiepas

Militair in privétijd? Laat je defensiepas thuis!

Tijdens de initiële opleiding wordt soms verteld dat het verstandig is je defpas altijd op de man te hebben. Maar niets is minder waar. Het zorgt alleen maar voor problemen.

Lees het hele artikel

Defensie drugsbeleid: Militairen preventief testen

We geven jongens en meisjes in missiegebieden de grootste verantwoordelijkheid die er is: beschikken over leven en dood. Waarom zouden ze dan niet in staat zijn om verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van drugsgebruik?

Lees het hele artikel

Buitenlandse trucker die werkzaamheden vooral in Nederland uitvoert heeft recht op Nederlands loon

Transportbedrijven konden Nederlandse arbeidsvoorwaarden omzeilen door ze in dienst te nemen bij een zusterbedrijf in een land met lagere lonen maar dit kan dus niet meer.

Lees het hele artikel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen via SER IMVO convenanten

De Nederlandse overheid, vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties, consumenten en maatschappelijke organisaties verwachten dat bedrijven zakendoen met respect voor mensenrechten en milieu.

Lees het hele artikel

Aanranding door vrouwen van minderjarige pizzakoerier

In de middag van 2 mei 2020 worden twee pizza´s besteld. De mannelijke, minderjarige bezorger belt aan op het bezorgadres. Een vrouw doet open. De bezorger brengt de bestelling naar binnen, waar een andere vrouw aanwezig is.

Lees het hele artikel

Strafbeschikking

Een strafbeschikking is een straf van het Openbaar Ministerie. Dit betekent dat de zaak niet voor de rechter komt. Als u de strafbeschikking accepteert is de zaak daarmee dus afgedaan.

Lees het hele artikel