Over
Reinout Sterk
Nadat Reinout in 2008 zijn meestertitel behaalde, werd hij werkzaam in het omgevingsrecht. Daarna maakte hij een overstap naar de krijgsmacht. Zo’n elf jaar lang was hij militair-jurist. Hij procedeerde veel in het bestuursrecht, maar heeft ook veel strafrechtelijke en operationele ervaring opgedaan. Nadien heeft Reinout Sterk nog bij de gemeente Amsterdam gewerkt, waarna hij de overstap maakte naar de advocatuur. Hier zet Reinout zijn brede kennis en ervaring in om mensen en organisaties bij te staan die juridische hulp kunnen gebruiken.
mr. Sterk is open en toegankelijk, maar wel zakelijk. Dat betekent dat hij prettig in de omgang is, maar wel doelgericht. Hij houdt er niet van om de zaken heen te draaien. Het gaat immers om het resultaat. Als uw zaak weinig kans maakt zal Reinout dat u dus ook vertellen. Aan de andere kant, als uw zaak wel kans maakt dan gaat Reinout Sterk tot het uiterste. (Alles in overeenstemming met u natuurlijk.)
Naast advocaat is Reinout ook mediatior.
Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat
Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat
Oorlog in Oekraïne – mogen Nederlanders meevechten?
Nederlandse burgers reizen af om tegen de Russen te vechten in de oorlog in Oekraine. Mag dat eigenlijk wel?
Veroordeelde Coronarellen krijgt zware straf
verdacht van openlijke geweldpleging krijgt gevangenisstraf
Goed nieuws voor de zwart-werkers!
Bromfietskoerier loopt zwaar letsel op door een verkeersongeval
Aangifteplicht militaire commandant?
Het gerucht gaat dat militaire commandanten verplicht zijn aangifte tedoen als ze op de hoogte komen van strafbare feiten van hun mannen. Lees hier waarom dat niet klopt
Militair in privétijd? Laat je defensiepas thuis!
Tijdens de initiële opleiding wordt soms verteld dat het verstandig is je defpas altijd op de man te hebben. Maar niets is minder waar. Het zorgt alleen maar voor problemen.
Defensie drugsbeleid: Militairen preventief testen
We geven jongens en meisjes in missiegebieden de grootste verantwoordelijkheid die er is: beschikken over leven en dood. Waarom zouden ze dan niet in staat zijn om verantwoorde keuzes te maken ten aanzien van drugsgebruik?
Buitenlandse trucker die werkzaamheden vooral in Nederland uitvoert heeft recht op Nederlands loon
Transportbedrijven konden Nederlandse arbeidsvoorwaarden omzeilen door ze in dienst te nemen bij een zusterbedrijf in een land met lagere lonen maar dit kan dus niet meer.