Over

Zehra Acer

Zehra Acer is in 2014 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in rechten, met als afstudeerrichting privaatrechtelijke rechtspraktijk. Na haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij diverse advocatenkantoren.

 

Sinds augustus 2018 is Zehra advocaat bij Spuistraat 10 Advocaten. Zij voert een algemene praktijk om haar cliënten op diverse terreinen te kunnen bijstaan. Binnen dit kantoor richt zij zich voornamelijk op civielrechtelijke aangelegenheden, waarbij zij zichzelf met name toespitst op het personen- en familierecht, contractenrecht en letselschadezaken. In de afgelopen tijd heeft Zehra zich bovendien gespecialiseerd in zaken waarbij patiënten slachtoffer zijn geworden van een medische fout. In die hoedanigheid procedeert zij regelmatig met succes tegen ziekenhuizen of andere medische instellingen.

 

Zehra is ook een periode werkzaam geweest bij overheidsinstellingen. Vanuit die achtergrond legt zij zich bij Spuistraat 10 Advocaten ook toe op bestuursrechtelijke zaken.

 

Zij spreekt Nederlands, Engels en Turks.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Huur- woon en bouwrecht

Hebt u problemen over het huren van een woning of bedrijfsruimte, de huurprijs of het toewijzen van een huurwoning?

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Vreemdelingenrecht

Hebt u een verblijfsdocument nodig zoals een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv), een verblijfsvergunning of een tewerkstellingsvergunning of werd een aangevraagd verblijfsdocument geweigerd door de overheid?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.