Over

Zehra Acer is in 2014 aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd in rechten, met als afstudeerrichting privaatrechtelijke rechtspraktijk. Na haar studie is zij werkzaam geweest als juridisch medewerker bij diverse advocatenkantoren.

Sinds augustus 2018 is Zehra advocaat bij Spuistraat 10 Advocaten. Zij voert een algemene praktijk om haar cliënten op diverse terreinen te kunnen bijstaan. Binnen dit kantoor richt zij zich voornamelijk op civielrechtelijke aangelegenheden, waarbij zij zichzelf met name toespitst op het personen- en familierecht, contractenrecht en letselschadezaken. In de afgelopen tijd heeft Zehra zich bovendien gespecialiseerd in zaken waarbij patiënten slachtoffer zijn geworden van een medische fout. In die hoedanigheid procedeert zij regelmatig met succes tegen ziekenhuizen of andere medische instellingen.

Zehra is ook een periode werkzaam geweest bij overheidsinstellingen. Vanuit die achtergrond legt zij zich bij Spuistraat 10 Advocaten ook toe op bestuursrechtelijke zaken.

Zij spreekt Nederlands, Engels en Turks.

Contact

Icon contact 100px Email: z.acer@spuistraat10.nl
Tel: 020 520 51 00

Specialisaties

Personen- en familierecht

Wilt u scheiden, uw voornaam wijzigen of alimentatie ontvangen? Dit rechtsgebied is veel omvattend en heeft alles te maken met trouwen, scheiden, afstamming, naamgeving en bescherming van hen die niet (helemaal) voor zichzelf kunnen zorgen.

Contractenrecht

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Letselschade

U bent aangereden of bij een overval gewond geraakt? U denkt dat een arts een ernstige fout heeft gemaakt? Kies dan voor onze letselschade advocaat in Amsterdam!