Over

Olga Asscher

Na een carrière in de marketing en communicatie heeft Olga in 2020 de overstap naar de advocatuur gemaakt. Vanaf haar eerste dag in de collegezaal wist Olga dat ze zich wilde specialiseren in het familie- en erfecht. Tijdens haar rechtenstudie heeft Olga de opleiding tot mediator gevolgd en heeft zij gewerkt als buurtbemiddelaar bij Versa Welzijn in Hilversum. Hier is ook haar interesse voor de burengeschillen ontstaan.

 

Olga is een omdenker, is creatief en probeert altijd een oplossing te vinden. Zij bewandelt niet perse de gebaande paden. Olga houdt haar cliënten scherp en gaat verder dat het enkel verlenen van juridische bijstand. Ze zal je helpen jezelf weer te vinden in een proces waarbij je jezelf snel verliest. Olga is in staat om betrokken te zijn zonder de processtrategie of de belangen die er spelen uit het oog te verliezen.

 

Het is de complexiteit en diversiteit van het familierecht dat Olga aanspreekt. Zij neemt graag ex geliefden mee aan de hand in hun weg naar samenwerkende ouders, en realiseert zich dat bij erfrecht geschillen de familiedynamiek uit het verleden op de achtergrond meespeelt. Haar ruime levenservaring en positieve kijk naar de wereld in combinatie met haar out of de box denken maken Olga tot een scherp, zakelijk en betrokken advocaat.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Burenrecht

Burenrecht betreft conflicten tussen huiseigenaren die elkaars buren zijn. Zaken gaan vaak over bepalen van de erfgrens, overbouw, overlast en hinder, overhangende takken, bomen of struiken te dicht bij erfgrens, gemeenschappelijk bezit (mandeligheid), overpad.

Ik heb hulp nodig

Erfrecht

Wanneer iemand binnen uw familie overlijdt krijgt u met erfrecht te maken. Het erfrecht regelt de overgang van de bezittingen en schulden van de erflater op de erfgenamen. Is er een testament opgemaakt?

Ik heb hulp nodig

Personen- en familierecht

Het familierecht is een breed rechtsgebied en houdt zich bezig met afstamming, huwelijk, echtscheiding, naamgeving en bescherming van hen die niet (helemaal) voor zichzelf kunnen zorgen.

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Auto gekocht met verborgen gebreken?

Wat kunt u doen als u een tweedehands auto heeft gekocht, en er zijn verborgen gebreken?

Lees het hele artikel

Scheiden? Gratis juridisch advies

Morgen (9 september) is de dag van de echtscheiding. Neem voor gratis juridisch advies contact op met Anne-Marie Bouwmeester, of een van onze andere gespecialiseerde advocaten.

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.