Over

Michael Blommers

Met zijn jarenlange ervaring als zorgbestuurder weet hij als geen ander tegen welke uitdagingen zorgverleners en zorginstellingen aan kunnen lopen. Michael staat dan ook met regelmaat artsen en zorginstellingen bij in uiteenlopende zaken, zoals verzekeringszaken, medisch tuchtrecht, contractuele geschillen, aansprakelijkheidskwesties en compliance-vraagstukken.

In zijn algemene civiele praktijk met focus op gezondheid staat Michael, behalve cliënten uit de gezondheidszorg, ook personen en bedrijven met uiteenlopende juridische vraagstukken op het gebied van gezondheid in de breedste zin van het woord bij. Dan kan worden gedacht aan slachtoffers in letselschadezaken, maar ook sporters die te maken krijgen met het tuchtrecht en werknemers die geconfronteerd worden met arbeidsongeschiktheid.

Naast zijn praktijk voert Michael wetenschappelijk onderzoek uit naar de juridische afwikkeling van rampen waar zich massale gezondheidsschade heeft voorgedaan. Hij is bovendien actief als bestuurder in de culturele sector van Utrecht, de stad waar hij in 2012 zijn rechtenstudie afrondde en nog steeds woonachtig is.

Contact

Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/michaelblommers

 

Publicaties

 

Blommers, M. (2019). ‘Gelukkig is geen ramp ontstaan’ De omgang met slachtoffers na grote branden. Tijdschrift voor Veiligheid 2019 (18) 3-4. https://doi.org/10.5553/TvV/187279482019018304003

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Contractenrecht

Dit rechtsgebied omvat een grote verscheidenheid aan zaken, omdat de mogelijke inhoud van een verbintenis vaak afhankelijk is van het soort product of dienst. Daarnaast is het ook vaak van belang wat er precies tussen u en de leverancier is besproken of voorgevallen.

Ik heb hulp nodig

Letselschade

U bent aangereden of bij een overval gewond geraakt? U denkt dat een arts een ernstige fout heeft gemaakt?

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Mariniers verdacht van mishandeling

Twee mariniers verdacht van mishandeling

Lees het hele artikel

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Vrijdag 1 april gratis inloopspreekuur letselschade met arts en advocaat

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.