Gizem Akaröz houdt zich bezig met het arbeidsrecht en het strafrecht. Daarnaast behandelt zij letselschadeclaims en voert zij procedures tegen gemeenten en het UWV. Gizem heeft de specialisatie strafrecht, arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht afgerond en voldoet daarmee aan de specialisatie-eisen van de Raad voor Rechtsbijstand en Nederlandse Orde van Advocaten.

Het beroep van advocaat is Gizem op het lijf geschreven. Zij heeft een groot hart voor slachtoffers en staat hen in advies-, onderhandelings- en rechtszaken. Het belang van de cliënt staat bij haar centraal. Haar werkwijze heeft een transparante en no-nonsense aanpak: het zo effectief, deskundig en vertrouwelijk mogelijk bijstaan van cliënten.

Spuistraat 10 Advocaten

Uw advocatenkantoor in
Amsterdam

Laagdrempelig en betaalbaar. Een middelgroot kantoor, met toegewijde, ervaren advocaten die vrijwel alle specialisaties in huis hebben. Wekelijks op de donderdag vindt er een gratis inloopspreekuur plaats. Goed bereikbaar: op vijf minuten loopafstand van Amsterdam CS. Dat is Spuistraat 10 Advocaten in het kort.

Letselschade

U bent aangereden of bij een overval gewond geraakt? U denkt dat een arts een ernstige fout heeft gemaakt?

Ik heb hulp nodig

Consumentenrecht

Heeft u een probleem na het kopen van een computer, het inhuren van een huisschilder of een hondenuitlaatservice, de inschrijving voor een opleiding of het lenen van een boek, het afsluiten van een verzekering, de levering van een snelle internetverbinding of het boeken van een reis?

Ik heb hulp nodig

Omgevingsrecht

Omgevingsrecht gaat over de vormgeving van natuur, milieu, water en ruimtelijke ordening.

Ik heb hulp nodig

Sociaal zekerheids- en voorzieningenrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering?

Ik heb hulp nodig

Arbeids- en ambtenarenrecht

Heeft u problemen met uw aanstelling of een geschil over functioneren of ontslag? Het arbeids- en ambtenarenrecht regelt de arbeidsverhouding tussenwerkgever en werknemer. .

Ik heb hulp nodig

Strafrecht

Bent u als verdachte aangemerkt door politie of OM? Het strafrecht is van toepassing wanneer de overheid gebruik maakt van haar bevoegdheden om de dader van een strafbaar feit op te sporen, te straffen en om de negatieve gevolgen van het strafbaar feit zoveel mogelijk te op te lossen.

Ik heb hulp nodig

Staat uw rechtsgebied er niet bij of weet je niet welke u nodig heeft?

Neem dan contact met ons op.

Mandelige fundering

Mandelige fundering

In deze blog legt advocaat Martijn Zwennes het een en ander uit over mandeligheid, en andere juridische problemen die kunnen komen kijken bij de fundering van Amsterdamse huizen.

Lees het hele artikel
belediging

Belediging

In deze blog vertelt advocaat R.J. Sterk wanneer belediging strafbaar is en wanneer niet

Lees het hele artikel

Lees met ons mee

Live vanuit Spuistraat 10 in Amsterdam

Vanuit alle verschillende rechtsgebieden houden onze advocaten u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen.