020 520 51 00

Vacatures

Gevraagd: Chef de Bureau voor advocatenkantoor in de Amsterdamse binnenstad

 

Wie zijn wij?

Spuistraat 10 Advocaten is een advocatenkantoor met een rijke Amsterdamse geschiedenis. Ooit begonnen als Bureau Rechtshulp en in 2006 overgegaan naar Spuistraat 10 advocaten, waar nu 17 advocaten werken. Deze zijn werkzaam op allerlei rechtsgebieden. Of het nu gaat om zaken als ontslag of een bijstandskwestie, ambtenarenrecht, strafrechtszaken, familierecht, vreemdelingenzaken, letselschade, huur- en woonrecht, onroerend goed, burenrecht of consumentenzaken, voor dit alles kunnen rechtzoekenden  uitstekend terecht bij hét advocatenkantoor van Amsterdam: Spuistraat 10 Advocaten

 

Wie ben jij?

Voor de functie van Chef de Bureau zoeken we een zelfstandige en daadkrachtige professional. Je hebt een mentaliteit van aanpakken en doen en een positieve en flexibele werkhouding. Je neemt eigen verantwoordelijkheid, je bent een bindende factor in de organisatie en je communiceert makkelijk met jouw collega’s.

 

Wat ga je doen?

De functie van Chef de Bureau bestaat uit brede financiële dienstverlening en organisatorische-administratieve werkzaamheden die je binnen onze organisatie gaat uitvoeren. Je bent bezig met- en verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie van ons kantoor en je stuurt administratieve processen aan en geeft leiding aan het secretariaat en bent tevens verantwoordelijk voor het begeleiden van MBO stagiaires.

Je bent hands on bezig met en verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en de debiteurenadministratie. Je handelt financiële vragen van cliënten af en je onderhoudt contacten met banken, verzekeringsmaatschappijen en de accountant. Je zorgt voor het opstellen van periodieke rapportages, bent verantwoordelijk voor de BTW aangiftes, stelt jaarrekeningen op van de zelfstandige advocaten en denkt actief mee over verbeteringen van administratieve en financiële processen en procedures.

Het gaat kortom om een veelzijdige functie waarbij je financiële en organisatorische-administratieve taken uitvoert. Je hebt de potentie om uit te groeien tot de spil van ons kantoor en bent nu al een bindende factor. Je legt verantwoording af aan de directeur.

 

Wat breng je mee?

Je voldoet aan de volgende functie-eisen

 • Minimaal HBO- werk- en denkniveau;
 • Aantoonbaar goede communicatieve vaardigheden;
 • Cijfermatig en analytisch sterk; je kunt verbanden leggen;
 • Je hebt affiniteit met administratieve systemen;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring op financieel en organisatorisch gebied in de advocatuur is een pré.

 

Wat bieden wij?

 • Dienstverband van 32 uur per week;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
 • Prettige werkomgeving op een vooruitstrevend kantoor;
 • In een enthousiast team met ruimte voor zelfstandigheid.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je solliciteren bij ons? Stuur je sollicitatiebrief met CV vóór 22 mei a.s. per mail naar R. Krikke (directeur): r.krikke@spuistraat10.nl Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Ruud Krikke: 06-10012218.

Contactgegevens

Spuistraat 10 Advocaten

Bezoekadres:
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam

Postadres:
Postbus 11232
1001 GE Amsterdam

T: 020 520 51 00
F: 020 665 86 99
e-mail: info@spuistraat10.nl

KvK: 41199764