020 520 51 00

Mw. mr. S. Ouald Chaib

Over

Salima Ouald Chaib kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het Recht en heeft een HBO- en WO-achtergrond. Salima heeft praktijkervaring opgedaan bij diverse organisaties (advocatenkantoren, IND, Schuldhulpverleningsorganisatie, Vakbonden en Wetswinkel). Salima voert een algemene praktijk, waarbij zij zaken behandelt in zowel het Bestuurs- als Privaatrecht. Salima staat zowel particulieren als ondernemingen bij.

Salima weet als geen ander hoe frustrerend het kan zijn dat een cliënt de betreffende advocaat niet goed begrijpt. Zij legt u in begrijpelijk en helder Nederlands uit of uw zaak kansrijk is en neemt een transparante houding aan. Zij houdt de lijnen dan ook graag kort en werkt efficiënt, resultaatgericht en snel.

Naast haar praktijk fungeert Salima als klankboard bij de Beroepsopleiding Advocatuur en houdt zij haar kennis bij middels diverse cursussen en online webinars. Verder is Salima lid van de Vereniging voor bestuursrecht (VAR).

Salima spreekt naast het Nederlands, Berbers (Tamazight) en verstaat de Arabische taal redelijk. Salima is sinds mei 2017 aangesloten bij Spuistraat10 Advocaten.

 “In ieder geval wil ik u hartelijk danken voor uw diensten. Uw energie, snelheid  en voortvarendheid heeft me aangenaam getroffen. Mocht ……………… hebben besloten geen uitzettingsprocedure in gang te zetten, dan is dat geheel aan u te danken. Hopelijk kan het dossier dan ook gesloten blijven. Mocht dat niet het geval zijn, dan zal ik met uw goedvinden graag weer van uw diensten gebruik maken.” “Beste mevrouw Ouald Chaib, Allereerst hartelijk dank voor al uw hulp. Ik ben ontzettend blij hiermee! Het heeft een hele hoop stress van mijn schouders afgehaald. Ik snap dat het dossier gesloten moet worden en ik hoop dan ook met heel mijn hart dat deze gesloten kan blijven. Mocht ik ooit nog juridische hulp nodig hebben zal ik aan u denken.”

 

“Ik heb Salima leren kennen als een meelevende, betrokken advocaat, die graag echt mensen helpt met het oplossen van een probleem. Soms is haar advies al genoeg om een goed resultaat te bereiken. Als u dus op zoek bent naar een goede advocaat die behulpzaam, betrokken en resultaatgericht is, dan beveel ik haar van harte aan.“

 

Contact

Icon contact 100px

 

 

 

Email: s.oualdchaib@spuistraat10.nl
Tel: 020 520 51 00

twitter-icon skype-icon linkedin-icon googleplus-icon

Specialisaties

Sociaal zekerheidsrecht

Werd u een aanvraag om een uitkering geweigerd of werd de uitkering stopgezet, kreeg u een maatregel opgelegd of heeft u problemen met de studiefinanciering? Het sociaal verzekeringsrecht regelt de rechten en plichten. Lees meer.

Participatiewet

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Omgevingsrecht/Burenrecht

Hebt u een verblijfsdocument nodig zoals een machtiging tot voorlopig verblijf (mvv), een verblijfsvergunning of een tewerkstellingsvergunning of werd een aangevraagd verblijfsdocument geweigerd door de overheid? Lees meer.

Bestuursrecht

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Huurrecht

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

WSNP

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Contactgegevens

Spuistraat 10 Advocaten

Bezoekadres:
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam

Postadres:
Postbus 11232
1001 GE Amsterdam

T: 020 520 51 00
F: 020 665 86 99
e-mail: info@spuistraat10.nl

KvK: 41199764