020 520 51 00

mr. P. Salim

Over

Als advocaat behoudt Pejman Salim zijn brede benadering. Hij realiseert zich goed dat verschillende onderdelen van het recht met elkaar samenhangen, waarbij kennis van meerdere rechtsgebieden noodzakelijk is om de belangen van cliënten goed te kunnen behartigen.

Pejman heeft een procespraktijk en houdt zich met name bezig met het verbintenissen- en contractenrecht, ondernemingsrecht, erfrecht, (internationaal) strafrecht en bijzondere procedures. Hij typeert zichzelf graag als breed en internationaal georiënteerd. Vreemd is dat niet: Pejman is geboren en getogen in Iran waar hij eerst een universitaire studie industrieel ontwerpen deed, voordat hij de sprong naar het buitenland maakte.

Aan de Universiteit Leiden studeerde hij af in de richting van het Nederlands Recht & Internationaal Recht. Gedurende zijn studie is Pejman werkzaam geweest als jurist voor diverse advocatenkantoren in Den Haag en Rotterdam.

Pejman is actief betrokken geweest bij verschillende mensenrechtorganisaties en initiatieven uit het maatschappelijk middenveld. Hij heeft meerdere organisaties, waaronder de online-universiteit; the Institute for Social Science and Humanities mede opgericht. In die hoedanigheid heeft hij onderzoek voor ngo’s en overheden op het gebied van internationale mensenrechten en strafrecht verricht.

Naast zijn werk als advocaat bekleedt Pejman bestuursfuncties voor diverse maatschappelijke (mensenrechten)organisaties en adviseert hen als advocaat.

 

Advocatuur is een prachtig vak, vindt Pejman Salim. Het werk is veelal strategisch van aard en daar voelt hij zich zeer in thuis.

 

Pejman Salim is sinds 2014 verbonden aan Spuistraat10 Advocaten.

Contactgegevens

Spuistraat 10 Advocaten

Bezoekadres:
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam

Postadres:
Postbus 11232
1001 GE Amsterdam

T: 020 520 51 00
F: 020 665 86 99
e-mail: info@spuistraat10.nl

KvK: 41199764