020 520 51 00

mr. P.R. Rojer

Over

Patrick Rojer is gespecialiseerd in arbeidsrecht en contractenrecht. Hij is sinds 2000 advocaat en heeft brede ervaring.

Patrick houdt van snel en praktisch optreden. Maar uiteraard zonder de precisie uit het oog te verliezen. Een speciale uitdaging vindt Patrick het om door emotie heen oplossingen te zoeken.

In zijn dagelijkse praktijk probeert hij voor en met zijn cliënten zo goed mogelijk de best passende oplossing te bereiken: hij onderhandelt en voert zo nodig procedures. Voordat hij in 2000 de overstap maakte naar de advocatuur was Patrick werkzaam als arbeidsrechtjurist bij een grote rechtsbijstandverzekeraar. Daar trad hij op voor zowel particulieren als bedrijven en procedeerde regelmatig.

Vervolgens heeft Rojer bij een grootwinkelbedrijf zijn professionele ervaring in het arbeidsrecht verder uitgebreid als advocaat in loondienst. Daarbij heeft hij zich ook toegelegd op activa-passiva transacties, franchise- en huurrecht bedrijfsruimtes. Daarna heeft hij bij een groot internationaal advocatenkantoor naast het arbeidsrecht een uitstap gemaakt naar de entertainmentbranche. Tot slot heeft Patrick een aantal jaren zijn eigen praktijk gevoerd waarin arbeidsrecht en de entertainmentbranche wederom goed samen gingen.

Vanaf 2011 is hij als advocaat verbonden aan Spuistraat 10 Advocaten.

Patrick Rojer studeerde aan de Universiteit van Utrecht (afstudeerrichting: privaatrecht). Naast zijn studie heeft Patrick de vechtsport Taekwondo op hoog niveau beoefend en als leraar diverse van zijn leerlingen opgeleid tot zwarte band en hoger.

Lidmaatschappen
– Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
– Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA)
– Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)

Bijzonderheden
Patrick heeft in december 2016 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met goed gevolg afgerond.

Contact

Icon contact 100px Email: p.rojer@spuistraat10.nl
Tel: 020 520 51 00

Specialisaties

Arbeidsrecht

Bent u ontslagen, heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer of heeft u vragen over arbeidsvoorwaarden of de gevolgen van ziekte? Het arbeidsrecht regelt de juridische verhouding tussen de werknemer en de werkgever. Het gaat daarbij ook om de inhoud van uw (tijdelijke) baan, loon en andere vergoedingen, vakantie – en vrije tijd of de manier waarop u en/of uw werkgever de werkrelatie op een goede manier kunnen beëindigen.Lees meer.

Contractenrecht

Lege sectie. Bewerk pagina om inhoud hier toe te voegen.

Contactgegevens

Spuistraat 10 Advocaten

Bezoekadres:
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam

Postadres:
Postbus 11232
1001 GE Amsterdam

T: 020 520 51 00
F: 020 665 86 99
e-mail: info@spuistraat10.nl

KvK: 41199764