020 520 51 00

mr. M.W.R. Koch

Over

Miklós Koch is in 2004 beëdigd als advocaat en sinds de oprichting verbonden aan Spuistraat 10 Advocaten. Miklós Koch is gespecialiseerd in bouwrecht en onroerend goed, VvE- en burenrecht, verbintenissenrecht, consumentenrecht en verzekeringsrecht.

Na zijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam was Miklós Koch tot 2004 als jurist werkzaam bij Bureau Rechtshulp Amsterdam en heeft sindsdien uitgebreide praktijkervaring opgedaan ter zake voornoemde rechtsgebieden.

Miklós Koch procedeert regelmatig bij de Rechtbank en in hoger beroep, bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw (RvA) en verschillende Geschillencommissies. Daarbij staat hij zowel ondernemers als particulieren bij, al dan niet op basis van toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand) en behandelt hij dossiers voor een grote rechtsbijstandsverzekeraar.

Miklós Koch heeft daarnaast regelmatig stagiaires begeleid en Stichting Rechtswinkel Amsterdam bijgestaan met advies.

Miklós Koch is lid van:
De Vereniging voor Bouwrecht-advocaten
De Nederlandse Vereniging Sociale Advocatuur
De Nederlandse Orde van Advocaten

Contact

Icon contact 100px Email: m.koch@spuistraat10.nl
Tel: 020 520 51 00

Specialisaties

Bouwrecht

Het komt voor dat een nieuw opgeleverde woning of een gekochte bestaande woning gebreken vertoont en niet overeenkomt met hetgeen u er bij aankoop van verwachte. Als u er dan als particulier of Vereniging van Eigenaren met de aannemer of de verkoper niet uitkomt krijgt u te maken met het bouwrecht.

Incassorecht

Incassorecht houdt zich bezig met het innen van geldvorderingen (te laat of onbetaalde facturen).

Verbintenissenrecht / Consumentenrecht

Het consumentenrecht gaat over een enorme verscheidenheid van problemen tussen consumenten en bedrijven die in verschillende vormen tegen betaling iets leveren. Lees meer.

Wilt u iemand aansprakelijk stellen voor schade die u heeft geleden? De sectie consumenten – en verbintenissenrecht is ook gespecialiseerd in kwesties waarbij u schade lijdt, heeft geleden of nog zal lijden. Lees meer.

Contactgegevens

Spuistraat 10 Advocaten

Bezoekadres:
Spuistraat 10
1012 TS Amsterdam

Postadres:
Postbus 11232
1001 GE Amsterdam

T: 020 520 51 00
F: 020 665 86 99
e-mail: info@spuistraat10.nl

KvK: 41199764